Το Κυμβάλειο, Η ερμητική επιστήμη

Το Κυμβάλειο, Η ερμητική επιστήμη
13,00 € ανά τεμάχιο

Έκδοση 5η: Αθήνα 2010

Σελίδες: 162
Διαστάσεις: 21 x 14 εκ (μαλακό εξώφυλλο)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Επιστήμη, Μεταφυσική

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος "ο Γραφεύς των Θεών" έζησε πριν από χιλιάδες χρόνια στην Αίγυπτο, τις ημέρες που η σημερινή ανθρωπότητα ήταν ακόμη στα σπάργανα. Ήταν και είναι μια μεγάλη μορφή, ο «Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος» του Αποκρυφισμού, που μας κληροδότησε ένα πολύ σημαντικό έργο: τα "Ερμητικά Κείμενα". Έφερε στην Ανθρωπότητα τη γνώση των επτά Νόμων του Σύμπαντος.

Επτά Νόμοι που καθορίζουν τα ΠΑΝΤΑ: τον Κόσμο, τους Ανθρώπους, τη Φύση.

Αυτές οι Διδασκαλίες ήταν γραμμένες στους τάφους των πυραμίδων, χαμένες για χρόνια, καλά κρυμμένες από τους αδαείς, τους ασεβείς. Όχι όμως και ξεχασμένες. Μέσα σ’ όλους αυτούς τους αιώνες υπήρχαν Μύστες που κράτησαν άσβεστη τη ιερή φλόγα της Ερμητικής Διδασκαλίας, τη διαφύλαξαν, ενώ συγχρόνως τη μετέφεραν από γενιά σε γενιά μέχρι τις ημέρες μας.

Χάρη σ' αυτούς μπορούμε εμείς σήμερα να έχουμε το μαγικό κλειδί που θα ανοίξει την Πύλη της καρδιάς μας για να μπορεί να δεχτεί την Μυστικιστική Γνώση.

Ας μην ξεχνάμε όμως πως αυτοί οι Μύστες μας κληροδότησαν μια Γνώση και μια προσταγή:

"Ω, μην αφήσετε να σβήσει η φλόγα! Στη σκοτεινή σπηλιά της την έχει λατρέψει κάθε ηλικία. Έχει τραφεί από τους αγνούς ιερείς της αγάπης. Μην αφήσετε τη φλόγα να σβήσει".

Λίστα με όλα τα σχόλια:
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρακαλούμε κάντε κάποια πρόταση για το προϊόν :

Όνομα χρήστη:
Το καλάθι είναι άδειο

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα!

Εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό paypal μέσω της υπηρεσίας paypal.com, ο ασφαλέστερος τρόπος για τη συναλλαγή σας! Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε αυτόματο μήνυμα επιβεβαίωσης της πληρωμής σας και της παραγγελίας σας. Παραδίδουμε τα βιβλία σας μέσω των υπηρεσιών των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) σε 3 ως 5 εργάσιμες ημέρες.


Έδρα: Αγίου Μελετίου 29, 11361 Αθήνα - Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 82 31 301

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Toggle Bar