Ανκόρ ο Μαθητής - Το τέλος της Ατλαντίδας

Ανκορ ο Μαθητής - Το τέλος της Ατλαντίδας
12,00 € ανά τεμάχιο

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Jorge Angel Livraga Rizzi
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Γεώργιος Α. Πλάνας

Έκδοση: Γ' Αθήνα 2007

Σελίδες: 307
Διαστάσεις: 21 χ 14 εκ (μαλακό εξώφυλλο)

ISBN 978-960-8407-65-7

Το βιβλίο "Ανκόρ ο Μαθητής - Το τέλος της Ατλαντίδας" δεν είναι απλώς ένα έργο επιστημονικής φαντασίας για ένα ξεχασμένο παρελθόν της ανθρωπότητας.

Ο συγγραφέας, φιλόσοφος και ιστορικός, μελετητής της εσωτερικής παράδοσης της αρχαιότητας, έχει συλλέξει για το έργο αυτό διάφορες αναφορές και στοιχεία - διάσπαρτα στους αρχαίους πολιτισμούς Ανατολής και Δύσης- που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: περιστρέφονται γύρω τη χαμένη ήπειρο της Ατλαντίδας και το θαυμαστό πολιτισμό της.

Άσχετα με τις πεποιθήσεις του καθενός ως προς την ύπαρξη ή μη της Ατλαντίδας και του τόσο αναπτυγμένου πολιτισμού της, το έργο αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και από μια άλλη άποψη: τη φιλοσοφική και ηθική διάσταση της εσωτερικής διδασκαλίας, που αποτελεί την εκπαίδευση του πρίγκηπα Ankor, υποψήφιου μύστη στα μυητικά μυστήρια.

Λίστα με όλα τα σχόλια:
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρακαλούμε κάντε κάποια πρόταση για το προϊόν :

Όνομα χρήστη:
Το καλάθι είναι άδειο

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα!

Εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό paypal μέσω της υπηρεσίας paypal.com, ο ασφαλέστερος τρόπος για τη συναλλαγή σας! Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε αυτόματο μήνυμα επιβεβαίωσης της πληρωμής σας και της παραγγελίας σας. Παραδίδουμε τα βιβλία σας μέσω των υπηρεσιών των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) σε 3 ως 5 εργάσιμες ημέρες.


Έδρα: Αγίου Μελετίου 29, 11361 Αθήνα - Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 82 31 301

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Toggle Bar